Mijn droom om Vrouwen in Nood te Verlichten!

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 11:53

Hallo lieve lezers, 
 
Sta me toe om mijn droom met jullie te delen, om een stukje van mijn gedachten bloot te leggen dat mijn missie in het leven is geworden. Ik ben hier vandaag om te praten over mijn droom, een droom die is uitgegroeid tot een missie, een missie om vrouwen te helpen die het wat minder hebben, die vastlopen in het web van problematieken en bureaucratische rompslop. Vrouwen die tegen een hoge muur aanlopen en niet meer de positieve kant kunnen zien. Dit is mijn droom die ik werkelijkheid wil laten worden. 

 

Mijn droom begon op het moment dat ik volwassen aan het worden was en zelf tegen verschillende problematieken aan liep. Daarnaast volgde ik een opleiding om in de hulpverlening aan de slag te gaan en zag ik verschillende casussen in mijn werkveld. Veel vrouwen hadden last van problemen terwijl je deze niet aan de buitenkant zag denk hierbij aan: financiële problemen, huisvestingsproblemen, opvoedproblemen, gezondheidsproblemen en zo zijn er nog veel meer. Vrouwen hadden te maken met verschillende instanties maar werden ook van het kastje naar de muur gestuurd, dit omdat elke instanties aan een andere problematiek werkt. Onder de verschillende instanties was er weinig overleg. De vrouwen zagen geen vooruitgang en voelde zich niet gehoord. 
 
Hier begon mijn droom te bloeien. In mijn droom zag ik een wereld waarin vrouwen ondersteund werden en niet langer van het kastje naar de muur gestuurd werden. Ik vind dat vrouwen actief gesteund moeten worden en weer een volwaardig leven kunnen gaan opbouwen. Ook deze vrouwen hebben dromen en doelen maar zitten op dit moment vast op een punt in hun leven waar zij niet vast willen zitten. Mijn droom is dus meer dan alleen een droom, het is een wens om te werken aan verbetering 
 

Mijn blog is mijn stem dat het leven niet altijd perfect hoeft te zijn, maar dat je met kleine tips en ondersteuning veel meer kunt bereiken. Met mijn blog hoop ik vrouwen te bereiken en daarnaast ook mijn hulp aan te bieden. Met elke post hoop ik meer vrouwen te bereiken, en samen te kunnen werken aan een betere toekomst voor de vrouwen om ons heen. Daarnaast wil ik vrouwen laten zien dat ondanks dat je onder aan de bodem hebt gezeten dat je ook weer omhoog kunt komen door ook mijn persoonlijke ervaringen te delen. 
 
Mijn droom is niet alleen dat vrouwen mijn blog lezen, maar dat vanuit hier samenwerking komt met lokale organisaties en wij workshops voor vrouwen opzetten om hun leven weer terug te krijgen. Naast mijn blog wil ik deze vrouwen ook daad werkelijk de tools aanbieden om hun leven te veranderen. Ik geloof in deze vrouwen en dat zij op eigenkracht hun leven weer terug kunnen krijgen en daarbij wil ik deze vrouwen ondersteunen 
 

Ik zal jullie in verschillende blogs meenemen in mijn reis om het verschil te maken voor deze vrouwen. Ik ben van mening dat alle dromen uit kunnen komen als jij de juiste mindset en steun hebt. Herken jij je in dit verhaal om vrouwen te helpen of ben jij juist een vrouw die hulp nodig heeft. Neem dan contact op via site of mijn andere socials!! Ik geloof dat wij met zijn alle het verschil kunnen maken!! 
 
Met liefde en vastberadenheid, 
 
Jessica 

Reactie plaatsen

Reacties

Claire
7 maanden geleden

Wat ontzettend mooi! En wat goed dat je de eerste stap al hebt durven zetten. Ik ben benieuwd naar je blog artikelen.

Linda schrijft 't op
7 maanden geleden

Wat mooi dat je je passie achterna gaat om vrouwen welke het moeilijk hebben te willen helpen.

Eliane Roest
7 maanden geleden

Wat een mooie missie en mooi dat je er voor kiest je droom achterna te gaan. Benieuwd hoe dit verder gaat ontwikkelen, ik blijf het graag volgen.

Jessie
7 maanden geleden

Wat een mooie gedachten en initiatief! Ik ben erg benieuwd naar het vervolg

Patricia Heres
7 maanden geleden

Wat mooi dat je dit wilt gaan doen! Ik blijf je zeker volgen in alle stappen die je gaat zetten.

Saskia
7 maanden geleden

Mooi streven. succes met deze mooie reis

Tessa
7 maanden geleden

Mooi om te lezen hoe je jouw droom werkelijk wil makenl Heel veel succes