Mama vrijdag

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 14:13

Hoe blij ik ook altijd ben dat de kindjes weer samen zijn kijk ik altijd op tegen vrijdag. Mijn vrijdagen zijn zo vol gepland dat ik aan het einde van de dag altijd denk wat is er deze dag nou gebeurt. 

Op vrijdag start ik bij de POH. Lekker vroeg om kwart over 8. Het lucht op mijn verhaal gedaan te hebben maar ook altijd weer stof tot na denken. Heerlijk…. Niet dus want op vrijdag is het op het werk administratie dag. Aangezien mijn hoofd alle geprikkeld is van de ochtend is het soms lastig te concentreren. 

Kwar voor 5 ik race naar huis. Naja racen over sta je vast. Ik ga dan gelukkig met de scooter maar de fietsers schieten je voorbij en dat in het mooie Friesland. Altijd gedacht dat het hier veel rustiger zou zijn maar dat ter zijde.  

5 uur staat mijn lieve dochter voor de deur na bij haar papa te zijn geweest en naar zwemles, is mijn vrolijke meisje altijd moe en hongerig. Helaas moeten wij snel naar de opvang want ja haar broertje moet ook opgehaald worden.

Eenmaal thuis beslissen we dat het weer een snack vrijdag wordt want niemand heeft zin om te koken. Zo baby zijn groente, kleine meid haar snackje en mama en papa/bonuspapa doen lekker mee. De tijd vliegt voorbij nog een snelle wandeling en dan is het tijd om iedereen klaar te maken voor het bed. Dit gaat ook niet altijd even snel …… 

Pffff 9 uur manlief en ik kijken elkaar aan. Gaan op bed proberen nog te praten of tv te kijken maar al snel is mama vrijdag afgesloten…. Hoewel ik alles met liefde doe is soms even een rust punt zoeken op deze dagen geen overbodige luxe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.