Gevecht met emoties

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 14:10

Gister een Webinar gevolgd van de moslimcoach. Het ging over uitstelgedrag. Ik ging de Webinar volgen omdat ik veel dingen uitstel, mijn administratie, mijn eigen onderneming starten, aan mijzelf werken en in het huis bezig zijn. Voor mijn gevoel was ik altijd wel bezig en druk maar na de Webinar kwam ik erachter dat ik eigenlijk druk was met niks en niet voor mijn doelen ging. 

Na de Webinar vroeg mijn partner hoe de Webinar ging. Ik ben nooit een grote prater geweest maar ik dacht laat ik mij openstellen. In de Webinar werd er gesproken over emoties en als je die niet uit of opstapelt je ook niet vooruitkomt. Dat communicatie belangrijk is en dat je achter de reden moet komen waarom je alles uitstelt. Nu heb ik al maanden het idee dat er wat met mijn emoties aan de hand is. Ik krop alles op, praat er niet over maar mijn hoofd raakt steeds voller. 

Daarnaast merk ik dat ik snel geprikkeld ben, niet veel kan hebben en snel vermoeid ben. Ik wil eraan werken maar ik weet nooit waar te beginnen. Ik heb namelijk al mijn hele leven moeite met mij te uiten en mijn emoties te laten zien. Ik luister liever naar verhalen van anderen en wil anderen graag helpen, jaja dat is de hulpverlener in mij. 

Na gister heb ik besloten het gevecht met mijn emoties aan te gaan. Hoe dat weet ik nog niet. Aangezien ik ook al druk bezig ben met het gevecht met mijn gewicht. Maar ik wil mij weer lekker in mijn vel voelen. En weer de leuke, actieve en spontane moeder en vrouw zijn die ik was.  

Ga je mee op mijn avontuur...............

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.