Mijn eerste week met het ''Ja jij journal''

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 14:07

Afgelopen week ben ik begonnen met het ''Ja, jij journal'' van Nina. Het was in het begin erg confronterend. Je gaat terugblikken over de afgelopen periode. Laat ik nu net de afgelopen 2 jaar best zware jaren te hebben gehad maar oké we gaan het doen want het is tijd voor verandering. 

We blikte dus terug op de afgelopen periode. Door te reflecteren kwam ik erachter toch absoluut niet lekker in mijn vel te zitten. Ik heb de afgelopen 6 maanden niks voor mijzelf gedaan. Ik was alleen maar mama, bonus mama, partner en daarnaast werknemer. Mijn inzicht was dus ik moet leren tijd voor mijzelf in te delen. Naast dit kwam ik erachter dat ik lang niet alles uit mijn verleden verwerkt heb. Ook al dacht ik van wel. Nog een punt om aan te werken. 

Daarna ga je doelen op stellen voor de komende maand, half jaar, jaar en 3 jaar. Persoonlijke doelen waren dus tijd voor mijzelf indelen en mijn verleden te verwerken. Financiële doelen, alles weer op de rit te krijgen en alle schulden uit mijn huwelijk af te betalen. Gezin en relatie, ik moet leren meer tijd in mijn relatie te stoppen, ik ben nogal moeilijk in het bedenken wie er mag oppassen op de jongste baby van 7 maanden dus dat wordt nog een dingetje. Ook mag ik het huishouden laten voor wat het is een wandeling met de kinderen is veel belangrijker. Veel doelen om te behalen dus. Toen kwam het kopje professionele doelen. Mijn doel mijn grootste droom, daar wil ik nu aan gaan werken en het voor elkaar krijgen....... 

Wat dit is daar kom ik later een keer op terug........

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.