Een nieuwe reis gaat starten.

Gepubliceerd op 27 januari 2024 om 08:24

“So be patient with gracious patience.”

Dagenlang worstel ik met een gebrek aan slaap, overladen door gedachten. Mijn hoofd is een chaotische verzameling van kleine beelden die ik niet kan ordenen, zelfs niet tijdens mijn slaap. Te midden van een snurkende partner en een vroeg wakker wordende kleintje, voel ik me uitgeput. Recentelijk had ik een gesprek met mijn verloofde, waarin ik moeite had mijn gevoelens te verwoorden.

De uitdagingen

Ik besef dat mijn gedachtes een tol eisen, zowel overdag als 's nachts. Het belemmert mijn vermogen om van mijn werk en gezin te genieten. Zelfs als ik probeer mezelf voor te houden dat ik gelukkig ben, beland ik vaak vermoeid op de bank, schuldig tegenover mijn kinderen en partner.

 

Het zoeken naar rust:

Ik heb mijn toevlucht gezocht in het geloof, maar soms worstel ik met volledige overgave. Nu sta ik aan het begin van een reis om meer rust in mijn hoofd te vinden, mijn vermoeidheid te verminderen en een evenwichtiger leven te leiden. Ik besef dat dit een confronterende reis zal zijn, aangezien ik vaak neig naar afsluiting van mijn gevoelens en de gebeurtenissen om me heen.

 

 Doelstellingen en uitdagingen

Mijn doel is om de beste versie van mezelf te worden, een liefdevolle ouder en partner. Ik zoek naar manieren om mijn innerlijke rust te herstellen en balans te vinden in mijn hectische leven. Ik ben me bewust dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar ik ben vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan.

 

De zoektocht naar innerlijke rust en balans is een persoonlijke reis die ik ben begonnen. Ik hoop te ontdekken hoe ik mijn gedachten kan kalmeren, mijn vermoeidheid kan verminderen en meer vreugde kan vinden in het dagelijks leven. Het wordt een uitdagende, maar noodzakelijke reis om de beste versie van mezelf te worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.