Oud en nieuw: Met een verassende aanzoek.

Gepubliceerd op 2 januari 2024 om 19:27

Mijn reis naar de islam versterkte mijn wens om met mijn partner te trouwen en onze relatie binnen de halal grenzen te brengen. Openlijk sprak ik over mijn verlangen naar een huwelijksaanzoek, vooral omdat we al een kind hadden en samen een gezin vormden. Mijn partner reageerde vaag met opmerkingen over 'de juiste tijd' of 'wanneer hij het juiste sieraad vond'. Maar voor mij was het cruciaal dat onze relatie halal werd.

Recentelijk gedroeg mijn partner zich echter vreemd en geheimzinnig. Dit zorgde voor verwarring, vooral omdat we alles normaal samen deden. Zijn plotselinge solo-uitjes of vooruitlopen in de stad maakten het voor hem bijna onmogelijk om iets te plannen vanwege mijn reactie.

 

Oudejaarsavond stond in het teken van drukke voorbereidingen voor de komst van familie. De kinderen waren nog wakker, rust leek ver te zoeken, maar het werd een gezellige avond. Terwijl de kinderen speelden en films keken, genoten wij als volwassenen van elkaars gezelschap, eten en wat spelletjes.

 

Net voor middernacht trok mijn partner zich terug naar boven, wat me even zorgen baarde dat hij het aftellen zou missen. Maar tot mijn verrassing riep hij iedereen bij elkaar en begon met een toespraak. Daar was mijn langverwachte aanzoek. Overrompeld en vol ongeloof zei ik 'ja'. Het besef dat ik nu verloofd ben, is nog niet helemaal geland. Op naar het volgende hoofdstuk van dit avontuurlijke liefdesverhaal!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.